قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵
خانه » آموزش آشپزی » انواع دسر » طرز تهیه پیش غذا برای افطار
طرز تهیه پیش غذا برای افطار

طرز تهیه پیش غذا برای افطار

طرز تهیه پیش غذا برای افطار

این پیش غذا بسیار خوشمزه و سبک میباشد و برای افطار در ماه رمضان گزینه مناسبی است

مواد لازم :
سیب زمینی های کوچک      یک کیلو گرم
روغن زیتون     یک قاشق غذا خوری
خامه ترش      یک چهارم فنجان
پیازچه خرد شده      5 عدد
فلفل قرمز تند خرد شده     یک عدد
خرده نان خشک     یک چهارم فنجان
پنیر پارمزان     یک سوم فنجان یا 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
فر را روی 200 درجه سانتی گراد معادل 180 درجه فارنهایت گرم کنید.
سینی فر را با فویل بپوشانید.

در یک کاسه ، سیب زمینی ها را  با روغن چرب کنید.سیب زمینی ها را در سینی بچینید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و نرم شوند.

بعد از این زمان ، سیب زمینی ها را بیرون بیاورید و پس از کمی خنک شدن ، سر سیب زمینی را برش دهید.

یک قاشق چای خوری بردارید و داخل سیب زمینی را به گونه ایی که به بدنه سیب زمینی آسیبی برسد خالی کنید.

قسمت هایی از سیب زمینی را که با قاشق خالی می کنید در یک کاسه قرار دهید و با قاشق له کنید.
ذرت ، پنیر ، خامه ترش ، پیاز و فلفل را با سیب زمینی له شده مخلوط کنید.

نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید.
با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمینی ها بریزید و روی مواد را با پنیر و خرده نان بپوشانید.

10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و خرده های نان تست شوند.

به این مطلب امتیاز بدید
اشتراک گذاری مطلب

عضویت در گروه سایت

حهت عضویت در گروه سایت و دریافت داغ ترین و جدیدترین مطالب اینترنت در ایمیل خود بر روی عکس زیر کلیک نمایید   http://mehrparsi.ir/images/mehrparsigroup.png
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - مجله اینترنتی مهر پارسی