لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۱ دی ۱۴۰۳
خانه » آموزش آشپزی » انواع دسر » کرم ژله بهار نارنج

کرم ژله بهار نارنج

کرم ژله بهار نارنج

 

بهار نارنج جز گیاهانی هستش که خواص فوق العاده ای دارد و استفاده از آن در این دسر خوشمزه کار جالبی میباشد

مواد لازم برای تهیه کرم بهار نارنج :

زرده تخم مرغ 4 عدد 100 گرم / 339 کالری
شکر 100 گرم 100 گرم / 400 کالری
اسانس بهار نارنج 2 قطره نامشخص
شیر 200 میلی لیتر 100 گرم / 110 کالری
خامه 200 گرم 100 گرم / 350 کالری
ژلاتین 5 ورق 100 گرم / 338 کالری

 

مواد لازم برای تهیه ژله گل بهار نارنج :

مربای بهار نارنج 300 گرم 100 گرم / 300 کالری
عرق بهار نارنج 125 میلی لیتر نامشخص
ژلاتین 5 ورق 100 گرم / 338 کالری

 

مواد لازم برای  تهیه ژله بی رنگ بهار نارنج:

آب 250 میلی لیتر 100 گرم / 0 کالری
عرق بهار نارنج 125 میلی لیتر نامشخص
شکر 100 گرم 100 گرم / 400 کالری
اسانس بهار نارنج در صورت تمایل 2 قطره نامشخص
ژلاتین 5 ورق 100 گرم / 338 کالری

 

روش تهیه کرم بهار نارنج :

*. ابتدا زرده تخم مرغ ها را با شکر و اسانس بهار نارنج با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا پف کرده و کرم کشدار شود.

 

*. آرد را توسط همزن برقی با مواد مخلوط کرده وتا حد یکدست شدن هم می زنیم.

 

*. شیر را داخل ظرف مخصوص کرم پزی ریخته و مایه زرده را به آن اضافه می کنیم.

 

*. روی حرارت آنقدر هم می زنیم تا مواد پخته شده و مایه کمی غلظت پیداکند.کرم حاصل را کنار می گذاریم.

 

*. تا کمی خنک شود سپس خامه صبحانه و ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه می کنیم.

 

*. مایه حاصل را داخل قالب های کوچکی که از قبل آنها را چرب کرده ایم ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملا ببندند.

 

روش تهیه ژله گل بهار نارنج :

*. برای این کار تنها لازم است ژلاتین را ذوب کرده و با مربا و عرق بهار نارنج مخلوط کنیم.

 

*. این مواد را هم داخل قالب های کوچک چرب شده ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملا ببندند.

 

روش تهیه ژله بی رنگ بهار نارنج :

*. برای این کار نیز تنها لازم است که ژلاتین را ذوب کرده و تمامی مواد را با آن مخلوط کنیم.

 

*. در مرحله آخر قالبی بزرگ که آن را برای آماده کردن دسرمد نظر داریم چرب کرده.

 

*. کرم ها و ژله های کوچکی را که از قبل آماده کردیم داخل آن با سلیقه می چینیم.

 

*. مایه ژله بی رنگ را روی کل مواد می ریزیم تا قالب پر شود.

 

*. دسر را حدود 6 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا اثربخشی ژلاتین کامل شود.

 

خواص نارنج :

*. اثر ضدعفونى کننده و میکروب کشى من زیاد بوده ، و پیشینیان مرا ضد طاعون و وبا مى دانستند، و نیز براى کسانى که در اثر تنفس در هواى کثیف ، دچار خفقان شده اند نافع است . تخم من پادزهر سم حشرات مى باشد. بوییدن شکوفه من که به بهار نارنج معروف است مقوى دماغ بوده و درمان زکام است.

 

امتیاز 5.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب

تاکنون یک نظر ثبت شده است.

  1. از سایت خوب تان ممنونم ! جالب بود !

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز