بسیار زیاد برای کاربران سیستم مدیریت محتوای وردپرس پیش آ مده است که افزونه ای نصب کرده اند و در ورود به پنل مدیریت وردپرس دچار مشکل شده اند و دسترسی خود را از دست داده اند حال سوال اینجاست چطور بدون دسترسی به پنل وردپرس پلاگین نصب شده را غیر فعال نماییم که مشکل حل شود ؟ با خواندن این آموزش مشکل شما حل خواهد شد.
برای غيرفعال كردن يكباره تمامي پلاگين هاي وردپرس در بانک اطلاعاتی Mysql به وسیله phpMyAdmin، طبق دانشنامه ذیل عمل نمائید.
- در قسمت مشخص شده، “نام کاربری”، “کلمه عبور” و “آدرس سرور” بانک اطلاعاتی خود را وارد نموده و جهت ورود روی گزینه “Go” کلیک نمائید.
لازم به ذکر است در پلن های لینوکسی به دلیل قرار داشتن بانک اطلاعاتی بر روی سرور به صورت Local، فیلد Server Choice وجود ندارد.برای ورود به صفحه phpmyadmin از آدرس ذیل استفاده نمائید:
سرویس های ویندوزی: http://mysqladmin.yourdomain
سرویس های لینوکسی: http://yourdomain/phpmyadmin - جهت نمایش جداول در قسمت مشخص شده، بر روی “نام بانک اطلاعاتی” کلیک نمائید.
- مطابق تصوير از جداول مشخص شده بر روي “wp-options” كليك نمائيد.
- به منظور جستجوي option مورد نظر از قسمت مشخص شده بر روي گزينه “Search” كليك نمائيد.
- مطابق تصوير در فيلد “option_name” عبارت “active_plugins” را وارد نموده سپس بر روي “Go” كليك نمائيد.
- در اين مرحله بر روي گزينه “Edit” از optionي كه نام آن “active_plugins” مي باشد، كليك نمائيد.
- مطابق تصوير تمامي محتواي فيلد “option_value” را انتخاب نموده و پس از حذف كردن آن بر روي گزينه “Go” كليك نمائيد. با اين كار تمامي پلاگين ها غيرفعال خواهند شد.
- همانطور كه در تصوير نيز مشخص شده است “option_value” بدون محتوا مي باشد كه به معناي غيرفعال شدن تمامي پلاگين هاست.
حال در صورتي كه اختلال عدم نمايش وبسايت مربوط به پلاگين ها بوده باشد، سايت شما قابل مشاهده خواهد بود و مي توانيد با ورود به بخش مديريت وردپرس نسبت به فعالسازي پلاگين ها به صورت تك تك و شناسايي پلاگين مخرب اقدام نمائيد.
اشتراک گذاری مطلب
لینک کوتاه برای مطلب