بهار نارنج جز گیاهانی هستش که خواص فوق العاده ای دارد و استفاده از آن در این دسر خوشمزه کار جالبی میباشد
مواد لازم برای تهیه کرم بهار نارنج :
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
زرده تخم مرغ | 4 عدد | 100 گرم / 339 کالری |
شکر | 100 گرم | 100 گرم / 400 کالری |
اسانس بهار نارنج | 2 قطره | نامشخص |
شیر | 200 میلی لیتر | 100 گرم / 110 کالری |
خامه | 200 گرم | 100 گرم / 350 کالری |
ژلاتین | 5 ورق | 100 گرم / 338 کالری |
مواد لازم برای تهیه ژله گل بهار نارنج :
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
مربای بهار نارنج | 300 گرم | 100 گرم / 300 کالری |
عرق بهار نارنج | 125 میلی لیتر | نامشخص |
ژلاتین | 5 ورق | 100 گرم / 338 کالری |
مواد لازم برای تهیه ژله بی رنگ بهار نارنج:
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
آب | 250 میلی لیتر | 100 گرم / 0 کالری |
عرق بهار نارنج | 125 میلی لیتر | نامشخص |
شکر | 100 گرم | 100 گرم / 400 کالری |
اسانس بهار نارنج | در صورت تمایل 2 قطره | نامشخص |
ژلاتین | 5 ورق | 100 گرم / 338 کالری |
روش تهیه کرم بهار نارنج :
*. ابتدا زرده تخم مرغ ها را با شکر و اسانس بهار نارنج با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا پف کرده و کرم کشدار شود.
*. آرد را توسط همزن برقی با مواد مخلوط کرده وتا حد یکدست شدن هم می زنیم.
*. شیر را داخل ظرف مخصوص کرم پزی ریخته و مایه زرده را به آن اضافه می کنیم.
*. روی حرارت آنقدر هم می زنیم تا مواد پخته شده و مایه کمی غلظت پیداکند.کرم حاصل را کنار می گذاریم.
*. تا کمی خنک شود سپس خامه صبحانه و ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه می کنیم.
*. مایه حاصل را داخل قالب های کوچکی که از قبل آنها را چرب کرده ایم ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملا ببندند.
روش تهیه ژله گل بهار نارنج :
*. برای این کار تنها لازم است ژلاتین را ذوب کرده و با مربا و عرق بهار نارنج مخلوط کنیم.
*. این مواد را هم داخل قالب های کوچک چرب شده ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملا ببندند.
روش تهیه ژله بی رنگ بهار نارنج :
*. برای این کار نیز تنها لازم است که ژلاتین را ذوب کرده و تمامی مواد را با آن مخلوط کنیم.
*. در مرحله آخر قالبی بزرگ که آن را برای آماده کردن دسرمد نظر داریم چرب کرده.
*. کرم ها و ژله های کوچکی را که از قبل آماده کردیم داخل آن با سلیقه می چینیم.
*. مایه ژله بی رنگ را روی کل مواد می ریزیم تا قالب پر شود.
*. دسر را حدود 6 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا اثربخشی ژلاتین کامل شود.
خواص نارنج :
*. اثر ضدعفونى کننده و میکروب کشى من زیاد بوده ، و پیشینیان مرا ضد طاعون و وبا مى دانستند، و نیز براى کسانى که در اثر تنفس در هواى کثیف ، دچار خفقان شده اند نافع است . تخم من پادزهر سم حشرات مى باشد. بوییدن شکوفه من که به بهار نارنج معروف است مقوى دماغ بوده و درمان زکام است.
از سایت خوب تان ممنونم ! جالب بود !