نباید از خسته بودن خود شرمنده باشی بلکه فقط باید سعی کنی خسته آور نباشی.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳
خانه » دین و مذهب » احکام مختلف » قوانین طلاق توافقی

قوانین طلاق توافقی

قوانین طلاق توافقی

 

به گزارش مهرپارسی طبق قوانین طلاق توافقی که مرد و زن بعد از تینکه ادامه زندگی مشترک را به صلاح تشخیص ندادند با تنظیم دادخواستی مشترک، ممضی به امضاء هر دونفر ،با قید کلمه «طلاق توافی » در ستون تعیین خواسته از دادگاه محترم تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش به صورت توافقی می نمایند .معمولا قاعده بر این است که نام زوج و زوجه با هم در ستون خواهان نوشته می شود همچنین روال بر این است که توافقات به عمل آمده از حیث مهریه و نفقه و در صورت داشتن بچه،حضانت وی و نیز حق و حقوقات زوجه و غیره نیز در متن دادخواست نوشته خواهد شد.

علی القاعده با توجه به توافق زوجین د ر خصوص طلاق توافقی از حیث صدور حکم مدت زمان زیادی طول نخواهد کشید که دادگاه محترم ضمن جلب نظر داور به منظور اصلاح ذات البین و عدم موفقیت ایشان در این خصوص اقدم به صدور حکم خواهد نمود.طلاق توافقی مصداق بارز رعایت قاعده« امساک به معروف یا تصریح به احسان می باشد» . یعنی اینکه یا باید به صورت عرف و معمول زندگی عادی را ادامه داد در غیر این صورت زوجین بدون ایجاد زحمت و مزاحمتی برای یکدیگر از هم جداشوند.

باورم نمی شد که این قدر زود تمام شود . این قدر عصبانی بودم که دلم می خواست هر چه زود تر تمامش کنم و ما از هم جدا شویم . یک هفته بیشتر از امضایی که داده بودیم تا توافقی طلاق بگیرم نگذشته بود که رسماً جدا شدیم . الان که شش ماه از آن روز می گذرد خیلی پشیمانم . دلم برای زندگی ام که از سر لجبازی از هم پاشید واقعاً می سوزد. کاش این قدر سریع اتفاق نمی افتد تا ما فرصت می کردیم بیشتر فکر کنیم .

این روزها بحث طلاق توافقی زیاد شنیده می شود . صفحات آگهی روزنامه ها را که ورق می زنید پر است از آگهی های مشاوره های حقوقی و طلاق توافقی که با وکالت دادن بدون حضور در دادگاه انجام می شود . طلاق توافقی فوری بدون نیاز به شاهد و زوجین …

طلاق توافقی چیست ؟

طلاق توافقی یا درخواست گواهی عدم امکان سازش است که در آن زوجین بر روی اصل طلاق ، مهریه و در صورت داشتن فرزند بر روی حضانت فرزند توافق کرده و درخواست گواهی عدم سازش را می دهند . مدارک لازم جهت گواهی عدم امکان سازش(طلاق توافقی) فقط و فقط امضای وکالت نامه از طرف زوجین و کپی شناسنامه و سند ازدواج است و هم چنین برای خانم برگه تست عدم بارداری

بیشتر کسانی که به طلاق توافقی روی می آورند زوجین جوان و اکثراً فاقد فرزند هستند .زن وشوهری که عاشقانه ازدواج کرده اند و بعد از مدت کوتاهی که عشقشان سرد شد تازه متوجه شدند که تفاوت های بنیادی با هم دارند و قادر به ادامه زندگی نیستند . عده ای هم هنوز وارد زندگی مشترک نشده اند و زودتر از آن که طعم زن و شوهر بودن را بچشند راهی دادگاه می شوند و درخواست طلاق می کنند .عده ای هم فقط برای این که زودتر و بی سر و صداتر از هم جدا شوند طلاق توافقی را انتخاب می کنند.

فقط در یک 24 ساعت طلاق بگیرید!

به چند تا از این آگهی ها که زنگ زدم تازه متوجه شدم که چقدر راحت می توان یک خانواده را با توافق!!از هم گسست.

بعضی هایشان حتی مدعی بودند که یک روزه می توان طلاق گرفت. از پرسه زدن در دادگاه و دنبال مهریه و نفقه دویدن هم خبری نیست. کافی است که سر همه مسائل توافق داشته باشید . آن وقت با پرداخت نفری بین 70 تا 100 هزار تومان شما یک مطلقه خواهید بود .

آن قدر راحت از طلاق حرف می زنند که انگار نه انگار که طلاق حلالی است که عرش خدا را به لرزه می اندازد . شاید بتوان گفت که طلاق توافقی راه حلی برای عشق های شتاب زده و خام است که مثل حبابی می ترکند ولی آیا همین راه حل هم نوشداروی هر رابطه ای است؟

تجربه نشان داده که بسیاری از زوجین در طی مراحل دادرسی و جلسات دادگاه از طلاق پشیمان شده و به زندگی مشترک خود ادامه می دهند اما این امکان در طلاق توافقی وجود ندارد و طلاق شتابزده نیز معمولاً منجر به پشیمانی زوجین و رجوع می گردد.

کاش طلاق نمی گرفتم

زوجی که با تصمیم عجولانه وشتابزده طلاق توافقی را به عنوان کوتاه ترین راه انتخاب می کنند زندگی زناشویی را با دعوا های کودکانه و قهر و آشتی های دوران بچگی اشتباه می گیرند و گویی برای قهر و تنبیه طرف مقابل طلاق را به عنوان راه حل انتخاب می کنند و بعد از مدتی که عصبانیت ها فرو نشست و طرف مقابل به اندازه کافی تنبیه شد دوباره رجوع کرده و ازدواج می کنند.برای عده ای هم هیچ گاه امکان بازگشت فراهم نمی شود و تا آخر عمر در این حسرت می سوزند که کاش طلاق نمی گرفتم!

طلاق فقط و فقط یک راه حل است برای زندگی ها و رابطه هایی که به کلی به بن بست رسیده است و امکان ادامه آن به هیچ وجهی موجود نیست . طلاق راه میان بری برای رسیدن به خوسته ها و تحت فشار قرار دادن طرفین نیست . شاید اگر به مفهوم طلاق و مزمت آن در نزد خداوند بیشتر بر داخته می شد این روز ها شاید افزایش آمار طلاق های غیر ضروری نبودیم.

امتیاز 5.00 ( 5 رای )
اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز