به زبانت اجازه نده که قبل از اندیشه ات به کار افتد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
خانه » آموزش آشپزی » انواع دسر » طرز تهیه ترافل میوه

طرز تهیه ترافل میوه

طرز تهیه ترافل میوه

ترافل جزء دسرهای خوشمزه و پرطرفدار و سالم است که برای میهمانی های شما بسیار ایده آل میباشد

مواد لازم:

  • توت فرنگی یخ زده ۴۰۰ گرم
  • پودر قند ۱۲۰ گرم
  • آب ۴ قاشق غذا خوری
  • پوست رنده شده یک عدد لیمو

 

برا ی لایه  اصلی :

  • پنیر خامه ایی ۵۰۰ گرم
  • ماست  توت فرنگی یک لیتر
  • شیرینی تر رولت
  • کاستارد آماده یک لیتر
  • تمشک ۲۵۰ گرم
  • توت فرنگی تازه ۲۵۰ گرم
  • برگ نعنا برای تزیین

طرز تهیه:

در ابتدا باید سس دسر را آماده کنیم.

برای تهیه سس ، توت فرنگی های یخ زده را در یک قابلمه کوچک قرار دهید و آن را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.

سپس با یک قاشق یا چنگال توت فرنگی های نرم شده را له کنید.

رنده پوست لیمو ترش، شکر و آب  را اضافه کنید و ۵ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود.

سپس سس را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

پنیر خامه ایی را بزنید تا نرم شود.سپس ماست میوه ایی را اضافه کنید ودر مخلوط کن بریزید تا به خوبی مخلوط شود.

ظرف سرو را بردارید.کف ظرف را با رولت بپوشانید.

روی رولت کمی پودر قند بپاشید.

کاستارد را روی آن قرار دهید.

ترکیب ماست و پنیر خامه ایی را روی آن بریزید.

از سس آماده شده روی ترکیب ماست و پنیر بریزید.

یک لایه تمشک و یک لایه توت فرنگی را به ترتیب روی لایه های قبلی قرار دهید.

حالا دو مرتبه ، ترتیب لایه ها را از ابتدا تا انتها تکرار کنید.

لایه آخر  که سطح ظرف را تشکیل می دهد با سس بپوشانید و روی آن برگ  تازه نعناع قرار دهید.

دسر را یک ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید

 

امتیاز 5.00 ( 3 رای )
اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز