کیش خوب همانند فوتبال خوب است، حرف نمی زند ، عمل می کند.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵
خانه » آموزش آشپزی » انواع دسر » طرز تهیه فالوده در منزل
طرز تهیه فالوده در منزل

طرز تهیه فالوده در منزل

طرز تهیه فالوده در منزل

 

مطمئنا فالود طرفداران زیادی مخصوصا در فصل تابستان دارد و بسیار خوشمزه و خنک است در این پست طرز تهیه آن را خدمت شما شرح میدهیم
مواد لازم برای تهیه فالوده:

نشاسته : 250 گرم

آب : 2 لیوان

گلاب : یك سوم لیوان
طرز تهیه :
آب و نشاسته را مخلوط كرده و در قابلمه نچسب می ریزیم ، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه كرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این كار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف كنیم ) . سپس در ظرف بزرگی ، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیك چرخ گوشت قرار می دهیم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم . ظرف یخ را طوری قرار می دهیم كه رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می كنیم . ( بهتر است این كار با دستكش انجام شود تا دست یخ نكند ) .

پس از اتمام كار مقداری یخ را خرد كرده و كمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می كنیم . در موقع سِرو می توانیم روی آن كمی شربت آبلیمو بریزیم و با یك حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین كنیم .

به این مطلب امتیاز بدید
طرز تهیه فالوده در منزل
5.00/55
امتیاز 5.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب

عضویت در گروه سایت

حهت عضویت در گروه سایت و دریافت داغ ترین و جدیدترین مطالب اینترنت در ایمیل خود بر روی عکس زیر کلیک نمایید   http://mehrparsi.ir/images/mehrparsigroup.png
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - مجله اینترنتی مهر پارسی