فلافل یک عذای اصالتا جنوبی میباشد که در شهرهای جنوبی طرفداران زیادی دارد و نه تنها در جنوب بلکه در اکثر شهرها شناخته شده است در این پست آموزش پخت اصولی فلافل خدمتتون تقدیم میشود.
مواد لازم:
نخود خيس شده =250 گرم
پياز =يك عدد بزرگ
سير= 3 حبه
رب گوجه فرنگي =يك قاشق مربا خوري
سيب زميني آب پز =1 عدد كوچك
ادويه كار ي=2 قاشق چايخوري
فلفل و نمك و زردچوبه= به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد)سپس سيب زميني رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم . لازم بذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقداري كمي آب اضافه كرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.
نكات مهم :
1- هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد .
2- براي خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتري استفاده شود .
3- ميتوان بجاي رب گوجه از يك عدد گوجه فرنگي رنده شده استفاده كرد .
4- براي سرخ كردن از ظرف كوچك و گود استفاده شود براي صرفه جويي در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد .
دستور پخت سس فلافل
يك عدد سيب زميني آب پز و له شده را با ومقداري رب گوجه و فلفل و نمك در آب حل كرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد . اين دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان كنيد.