آش ها از غذاهای پر طرفدار ما ایرانی ها هستند مخصوصا در سفره افطار ماه رمضان. این بار برای سفره افطارتان آش آبغوره را تست کنید.
مواد لازم برای آش آبغوره :
بلغور پخته گندم | یک لیوان |
برنج | نصف لیوان |
بال و گردن مرغ | 200 گرم |
لوبیا سفید | نصف لیوان |
نخود | نصف لیوان |
عدس | یک سوم لیوان |
* سبزی آش | 500 گرم |
نعنا داغ و پیاز داغ | از هر کدام پنج قاشق غذاخوری |
آبغوره | یک لیوان |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
* سبزی آش : شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج
طرز تهیه آش آبغوره :
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس و آب آنها را چند بار عوض کنید و سپس بپزید.
مرغ را هم پخته و از استخوان جدا کنید و همه مواد را درون قابلمه بریزید و با آب مرغ بپزید.
نیمی از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد آش اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شده و آش جا بیفتد و به غلظت کافی برسد.
در انتها آبغوره را افزوده و بعد در ظرف مناسب بکشید و روی آش را با نعنا داغ و کمی پیاز داغ تزئین کنید.
اشتراک گذاری مطلب
لینک کوتاه برای مطلب