خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان. (دکتر علی شریعتی)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۱ دی ۱۴۰۳
خانه » سلامتی و تندرستی » اطلاعات پزشکی » روش درمان خروپف در منزل

روش درمان خروپف در منزل

درمان خروپف: اگر شما هم در منزلی زندگی می کنید که یکی از اعضای خانواده شما خروپف می کند مطمئنا شما نیز عصبی و کم خوابی را تجربه خواهید کرد. در این پست راه حل های خروپف را به شما آموزش خواهید داد.

 

روش درمان خروپف در منزل

 

خروپف کردن مشکلی است که افراد زیادی با آن درگیر هستند که بر اثر مسدود شدن راه عبور هوا بوجود می‌آید و تقریبا اکثر افراد را در برهه زمانی خاص در زندگیشان درگیر می‌کند. افرادی که دخانیات مصرف می‌کنند و همینطور افراد چاق یا افرادی که مشکل گرفتگی بینی دارند بیشتر مستعد ابتلا به اختلال خروپف کردن هستند.

خروپف کردن هم می‌تواند بی‌ضرر باشد و هم می‌تواند علامتی از اختلالات یا بیماری‌های مختلفی همچون «آپنه انسدادی خواب» باشد. در اینجا به 10 راه برای مقابله با خروپف کردن اشاره می‌کنیم:

1- اگر از قرص خواب‌آور، مسکن‌ها و یا مشروبات الکلی استفاده می‌کنید آن را کنار بگذارید.

2-گاهی اوقات گرفتگی بینی و یا التهاب آن باعث خروپف می‌شود. در این مورد با یک پزشک مشورت کنید.

3-وضعیت و حالت خوابیدنتان را تغییر دهید. خروپف بیشتر زمانی پیش می‌آید که شما به پشت خوابیده باشید. در این حالت بیشتر امکان دارد که زبان راه عبور هوا را مسدود کند. برای رفع این مشکل می‌توانید به پهلوها بخوابید و یا از بالش خروپف استفاده کنید.

4-اگر اضافه وزن دارید آن را کاهش دهید. گاهی اوقات به علت تجمع چربی در برخی بافت‌های بدن راه عبور هوا سخت می‌شود و باعث خروپف کردن می‌شود.

5-اگر از دخانیات استفاده می‌کنید آن را ترک کنید. دود تنباکو باعث التهاب برخی بافت‌ها و به‌خصوص بافت‌های گلو می‌شود و به خروپف می‌انجامد.

6-برای خواب خود برنامه‌ریزی کنید. ساعت خواب، درجه تاریکی اتاق، راحتو مناسب بودن تخت و درجه حرارت اتاق خواب همگی می‌توانند عوامل موثری در مقابله با خروپف باشند.

7-به اندازه کافی بخوابید. کم‌خوابی ممکن است باعث اضافه وزن و سایر اختلالات شود و در نتیجه خود باعث خروپف کردن شود.

8-ورزش کنید. ورزش کردن بسیاری از ماهیچه‌های بدن را قوی می‌کند و به باز شدن برخی شریان‌های بدن کمک می‌کند که از این طریق می تواند خروپف کردن را کاهش دهد. به ویژه ورزش گلو می‌تواند تاثیرات بسیار مثبتی در درمان خروپف داشته باشد.

در آخر اگر با انجام این روش‌ها نتوانستید خروپف کردن خود را مهار کنید بهتر است با یک متخصص و یا دندان‌پزشک مشورت کنید. ممکن است انجام عمل جراحی راه‌حل شما باشد.

اطلاعات بیشتر در مورد خروپف:

https://en.wikipedia.org/wiki/Snoring

امتیاز 5.00 ( 5 رای )
اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز