اگر در منزل فر ندارید نگران نباشید با این آموزش همراه ما باشید
با این روش خیلی شیرینی ها بدون فر پخته میشن .
آرد نخودچی 600 گرم تقریبا 4 لیوان
آرد سفید 150 گرم تقریبا 1 لیوان
پودر قند 300 گرم تفریبا 2 لیوان
روغن جامد یا روغن صاف قنادی 300 گرم تقریبا یک لیوان به اضافه دو ، سه قاشق
هل آسیاب شده 1 قاشق مرباخوری
عزیزان باز هم میگم شیرینی های خشک گرم بهتره اندازه گیری بشه تا لیوان ، نکته بعدی در مورد روغن توضیح بدم ، کره نمیشه استفاده کنین . روغن صاف قنادی 50 ، یا روغن جامد لادن که توی سوپر مارکتی ها هستش یا ترکیب هر دو ، و من روعن حیوانی (زرد) هم صد گرم ازش استفاده کردم که نخودچی رو خیلی خیلی خوشمزه می کنه . پودر قند یا پودر شکر ، پودر قند لوازم قنادی ها دارن یا شکر رو آسیاب هم میتونین کنین .
آرد ها رو الک کردم ، آرد سفید رو کمی بو دادم توی فر ، یا همون روی گاز 5 دقیقه .
پودر قند رو هم الک کردم . پودر قند و روغن رو با هم مخلوط کردم و بعد با همزن 5 دقیقه خوب زدم ، اون قدر که دیگه رنگش تقریبا سفید و مثل خامه بشه .
بعد هم آردها رو کم کم ،نه به یکباره می ریزم و هی مخلوط می کنم اگه دیدم که دیگه خوبه خمیر شل نیست کافیه ، آرد خیلی نریزین . بعد هم کمی ورز دادن ، نیاز به ورز دادن زیاد نیست روغن میفته . بعد خمیر رو داخل کیسه فریزر قرار دادم من همیشه یه روز استراحت می دادم جای خنک این بار نیم ساعت یخچال قرار دادم .
یه قابلمه رو برای من چودن هستش انتخاب کردم ، کفش سه پایه ، سبد ، من الان الک گذاشتم و بعد در قابلمه رو بزارین یه ربع مثل فر با حرارت خیلی کم بمونه تا گرم بشه . دم کنی الزامی نیست .
بعد از استراحت خمیر رو بین دو تا کیسه فریزر باز کردم با وردنه و بعد قالب زدم ، برای اینکه راحت هم از قالب بیرون بیاد ، قالب رو کمی به آرد زدم و بعد به خمیر . روش هم پودر پسته ریختم .
شیرینی ها رو داخل یه ظرف برای من ظرفم قالب تارت هستش ، چیدم و توی قابلمه گذاشتم با حرارت کم حدودا 20 تا 25 دقیقه طول کشید ،. اولش نرمه دست نزنین بزارین خنک بشه .
برای من تقریبا 180 عدد شیرینی شد .
ماندگاری نخودچی بسیار بالاست ، توی ظرف درب بسته و یا حتی میتونین ظرفتون سلفون بپیچین و بزارین جای خنک ، الزاما یخچال نه ، هر جایی .
اشتراک گذاری مطلب
لینک کوتاه برای مطلب