این غذا از غذاهای خوشمزه دریایی است که برای میهمانی های شما ایده آل است
مواد لازم برای پاستای میگو :
پاستا | ۵۵۰ گرم |
میگوی خام و پوست کنده | ۵۵۰ گرم |
پودر فلفل چیلی | نصف قاشق چایخوری |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
گوشت به تکه های ۳ سانتی متری بریده شود | ۴ برش (حدود ۸۵ گرم) |
پیاز قرمز خرد شده | یک سوم فنجان |
فلفل دلمه قرمز خرد شده | یک سوم فنجان |
فلفل دلمه زرد خرد شده | یک سوم فنجان |
پیازچه خرد شده | ۲ عدد |
آووکادو | ۱ عدد |
گشنیز خرد شده | یک چهارم فنجان |
مواد لازم برای سس پاستای میگو :
خردل | ۱ قاشق چایخوری |
آبلیموی تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | ۱ قاشق غذاخوری |
خلال پوست لیمو | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز درست کردن :
میگو را در نمک و پودر فلفل چیلی خوابانده و داخل یخچال بگذارید تا طعم دار شود. در همین زمان پاستا و بقیه سالاد را درست کنید.
یک قابلمه بزرگ آب نمک بگذارید جوش بیاید (در هر دو لیتر آب ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید)
در حالی که آب دارد گرم می شود، گوشت ها را سرخ کنید. گوشت ها را در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت متوسط بگذارید. تا زمانی که رنگ گوشت قهوه ای روشن شود به طبخ آن ادامه بدهید. بعد گوشت ها را از ماهیتابه درآورده و در یک بشقاب روی دستمال کاغذی قرار بدهید تا روغن های آن خارج شود.
حرارت را کمی زیاد کرده و میگو را داخل ماهیتابه بریزید. برای چند دقیقه آن را تفت بدهید.
وقتی آب جوش آمد، پاستاها را اضافه کرده و بگذارید بپزد. (زمان لازم برای طبخ آن یک یا دو دقیقه کمتر از چیزی است که روی بسته پاستا ذکر شده)
همه مواد لازم سس را با هم در یک شیشه ریخته و درب آن را ببندید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
وقتی پاستا آماده شد، آن را با آب سرد آبکشی کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. سس را اضافه کرده و با میگو، گوشت، فلفل دلمه و پیاز را خوب ترکیب کنید. درست قبل از سرو گشنیز و آووکادو را هم اضافه کنید.