عمر آنقدر کوتاه است که نمی‌ارزد آدم حقیر و کوچک بماند.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳

جراحی خال صورت

جراحی خال صورت

 

از خال روی صورت و بدن خود حسته شده اید؟ دنبال راه حل هستید؟ پس این مقاله را بخوانید

یک مختصص موفق پوست گفت: برای برداشتن خال باید آزمایش‌های آسیب‌شناسی و پاتولوژی انجام شود حتی اگر از نوع خوش‌خیم باشند.

مهران وحیدی در گفت‌وگو با فارس گفت: خال مجموعه سلولهایی است که به تعداد زیاد در محلی غیر از محل اصلی خود جمع می شوند به همین دلیل بر اساس جنس سلول سازنده با هم متفاوت هستند.

وی ادامه داد: خال‌ها یا جنبه ژنتیکی دارند که در طول عمر فرد در بدن ظاهر می‌شوند،یا جنبه اکتسابی و محیطی دارند یعنی به دلایلی به غیر از عوامل ارثی بروز می کنند.

این متخصص پوست و مو افزود: خالهای ارثی معمولاً از نظر اندازه بسیار بزرگ هستند و در صورت مشاهده تغییر در آن‌ها باید به پزشک مراجعه کرد.معمولاً روی این نوع خالها می‌توان جراحی کرد و آن را برداشت.

وحیدی تصریح کرد: خال‌های اکتسابی به مرور زمان ایجاد می‌شوند و روش برداشتن به اندازه و جای آنها بستگی دارد. با این وجود برای برداشتن خال باید آزمایش‌های آسیب‌شناسی و پاتولوژی انجام شود حتی اگر از نوع خوش‌خیم باشند.

وی گفت: برای برداشتن خال سه روش سوزاندن،لیزر و جراحی وجود دارد. در روش سوزاندن به وسیله اتصال جریان برق،خال سوزانده می‌شود.این روش بیشتر برای برداشتن خال‌های ریز و سطحی کاربرد دارد.

این متخصص پوست و مو تصریح کرد: در روش جراحی که پرکاربردترین روش برای برداشتن خال است خال از عمق پوست به همراه کمی از اطراف آن برای عود نکردن خال خارج می‌شود،این روش برای خال‌های بزرگ و برجسته که عمق زیادی در پوست دارند مناسب است.

وحیدی در مورد روش لیزر نیز گفت: لیزر کردن مانند سوزاندن است اما از امواج لیزر استفاده می‌شود و نباید بیماران تصور کنند به هیچ عنوان جای خال با لیزر کردن باقی نمی‌ماند بنابراین فقط خالهای ریز و سطحی را می‌توان با لیزر برداشت.

امتیاز 5.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز