امام علي(ع):هر كه نگاه خود را از حرام باز دارد دلش آرام خواهد شد.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳
خانه » آموزش آشپزی » انواع غذا » طرز تهیه پلو میگو

طرز تهیه پلو میگو

طرز تهیه پلو میگو

در بین غذاهای دریایی میگو جایگاه ویژه ای دارد و پر طرفدار است

در این دستور، طرز تهیه یک ناهار دریایی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. آن را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید.

مواد لازم برای میگو پلو و سبزیجات :
روغن زیتون     2 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خرد شده     یک فنجان
سیر خرد شده      5 حبه خرد شده
فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده     یک عدد
پاپریکای دودی     یک قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خرد شده     2 عدد
برنج     4 فنجان
جعفری خرد شده     سه چهارم فنجان
پوست لیموی رنده شده     برای زمان سرو
نخود فرنگی پخته     یک فنجان
سس گوجه فرنگی     2 قاشق غذا خوری
میگوی تمیز شده     500 گرم
برنج قهوه ایی     2 فنجان
نمک و فلفل     به مقدار لازم
آبلیموی تازه     3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه میگو پلو با سبزیجات:
یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.
سیر و پیاز را 2 تا 3 دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود.

پاپریکا و فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و 3 دقیقه تفت دهید.

دو سوم از جعفری خرد شده و  سس گوجه فرنگی  را اضافه کرده و تفت دهید.
میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند.

در مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ، پوست رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه از روی اجاق  بردارید.

این غذا را با برنج قهوه ایی پخته شده میل کنید.

امتیاز 5.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز