در بین غذاهای دریایی میگو جایگاه ویژه ای دارد و پر طرفدار است
در این دستور، طرز تهیه یک ناهار دریایی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. آن را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید.
مواد لازم برای میگو پلو و سبزیجات :
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خرد شده یک فنجان
سیر خرد شده 5 حبه خرد شده
فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده یک عدد
پاپریکای دودی یک قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
برنج 4 فنجان
جعفری خرد شده سه چهارم فنجان
پوست لیموی رنده شده برای زمان سرو
نخود فرنگی پخته یک فنجان
سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
میگوی تمیز شده 500 گرم
برنج قهوه ایی 2 فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبلیموی تازه 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه میگو پلو با سبزیجات:
یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.
سیر و پیاز را 2 تا 3 دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود.
پاپریکا و فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و 3 دقیقه تفت دهید.
دو سوم از جعفری خرد شده و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.
میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند.
در مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ، پوست رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه از روی اجاق بردارید.
این غذا را با برنج قهوه ایی پخته شده میل کنید.