مرد پارسی دروغ نگوید حتی بهنگام مرگ در جنگ (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵
خانه » آموزش آشپزی » انواع دسر » آموزش تصویری تهیه رولت کاکائویی
آموزش تصویری تهیه رولت کاکائویی

آموزش تصویری تهیه رولت کاکائویی

بدون شک رولت ها یکی از اشتها آورترین و خوشمزه ترین دسرهای موجود هستند که در شکل ها طمع ها و روش های مختلفی تهیه می شوند. در این آموزش شما را با آموزش تهیه رولت شکلاتی آشنا می کنیم

آموزش تصویری تهیه رولت کاکائویی

مواد لازم برای تهیه رولت کاکائویی با دسر کره ای

تخم مرغ           دو عدد
پودر کاکائو        یک قاشق غذاخوری
آرد گندم           سه قاشق غذاخوری
وانیل                یک چهارم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر      نصف قاشق مرباخوری
پودر شکر          نه قاشق غذاخوری
خامه                ۲۰۰ گرم
کره                  ۱۵۰ گرم
موز                  ۲ عدد
پنیر خامه ای     ۲۰۰ گرم

 با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از “رولت کاکائویی با دسر کره ای” خواهیم داشت.

طرز تهیه رولت کاکائویی با دسر کره ای

برای تهیه نان رولت کاکائویی:
دو عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر (۷۵ گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی می زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.

آموزش تصویری تهیه رولت کاکائویی

سه قاشق غذاخوری آرد گندم (۷۰ گرم)، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، آن را با یک الک کم کم به تخم مرغ های زده شده اضافه می کنیم و با لیسک یا یک قاشق هم می زنیم.

آموزش تصویری تهیه رولت کاکائویی

یک قاشق غذاخوری آب جوش را به مواد اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه نان رولت کاکائویی آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (۲۰۰ درجه سانتی گراد) روشن کرده، یک کاغذ روغنی ته قالب تفلون به شکل مستطیل به ابعاد ۳۰ در ۴۰ سانتیمتر قرار داده، مواد را روی آن می ریزیم و در طبقه بالای فر برای مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم (تا زمانی که روی نان رولت چسبناک نباشد). سپس آن را از فر درآورده تا کمی سرد شود. کمی پودر قند روی نان رولت پاشیده، و آن را روی یک پارچه تمیز بر می گردانیم و بعد کاغذ را از کیک جدا می کنیم و نان رولت را همراه کاغذ و پارچه، لوله کرده، کنار می گذاریم تا نان در حین سرد شدن خشک نشود.

آموزش تصویری تهیه رولت کاکائویی

برای تهیه دسر کره ای:
دویست گرم (۷ قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط می کنیم. آن را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه با درجه تند هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد.
دویست گرم پنیر خامه ای را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می زنیم.

آموزش تصویری تهیه رولت کاکائویی

صد و پنجاه گرم کره را می گذاریم نرم شود و بعد آن را اضافه کرده، هم می زنیم. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده با یک قاشق هم می زنیم تا دسر کره ای آماده شود.

آموزش تصویری تهیه رولت کاکائویی

یک سوم از دسر کره ای را روی نان رولت سرد شده می مالیم و نان را لوله کرده، کاغذ را دور آن می پیچیم. رولت را ۲ الی ۳ ساعت در فریزر می گذاریم تا سرد و سفت شود. سپس آن را برش می زنیم.

آموزش تصویری تهیه رولت کاکائویی

یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول ۲۶ سانت قرار می دهیم. کمی از مایه کره ای را ته قالب ریخته، روی آن را صاف می کنیم و رولت های برش خورده را دور آن چینده، یک ردیف موز روی دسر قرار می دهیم. به همین ترتیب لایه لایه دسر کره ای و موز را در قالب قرار می دهیم تا قالب پر شود. در نهایت یک ردیف رولت روی آن قرار داده و پلاستیک را روی دسر برمی گردانیم. ظرف را برای ۵ الی ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر سفت شود.

آموزش تصویری تهیه رولت کاکائویی

رولت را در ظرف پذیرایی برگردانده، پلاستیک روی آن را جدا می کنیم. برای تزئین کمی مارمالاد آلبالو و خلال پسته روی آن می ریزیم. رولت کاکائویی با دسر کره ای آماده پذیرایی می باشد. نوش جان

آموزش تصویری تهیه رولت کاکائویی

کالری موجود در رولت کاکائویی با دسر کره ای

مقدار کالری موجود در کل رولت حدوداً ۴۱۵۰ کیلوکالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک برش (یک چهارم) رولت ۱۰۴۰ کیلوکالری می باشد.

به این مطلب امتیاز بدید
آموزش تصویری تهیه رولت کاکائویی
5.00/55
امتیاز 5.00 ( 7 رای )
اشتراک گذاری مطلب

عضویت در گروه سایت

حهت عضویت در گروه سایت و دریافت داغ ترین و جدیدترین مطالب اینترنت در ایمیل خود بر روی عکس زیر کلیک نمایید   http://mehrparsi.ir/images/mehrparsigroup.png
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - مجله اینترنتی مهر پارسی