معمولا در سفره افطار و سحر خوردن دسرها و غذاهای با انرژی بالا توصیخ میشود و یکی از این موارد این خرما میباشد.
مواد لازم کاکائو خرمایی :برای 5 نفر
خرما بدون هسته | یک پیمانه |
گردو | یک پیمانه |
پودر نارگیل | یک پیمانه |
گلاب | 3 قاشق غذاخوری |
شکلات | 50 گرم |
بیسکوئیت | یک بسته |
طرز پخت و تهیه :
آشپزی : بیسکوئیت ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.
شکلات تخته ای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.
پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
نکته :
به جای پودر نارگیل می توانید از کنجد استفاده کنید.
اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکوئیت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
اشتراک گذاری مطلب
لینک کوتاه برای مطلب